he he skąd pewność że coś jeszcze zostało
dzięki za miłe opinie ..... faktycznie jeszcze coś będzie youtube ogranicza do 10 min filmiki
także niema pola do popisu może przed weekendem coś wkleję
Super..:D
Chłopaki wyślijcie mi proszę surówkę... Zrobimy z tego jeden wielki klip, nagra się na DVD, i każdy dostanie w eleganckiej wersji..:D
_________________ I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
https://www.facebook.com/Z.Tylu.Sklepu
Auto: Fiat Coupe
Wysłany: 2008-05-17, 10:54 pm
Conio napisał/a:
te filmik mogę oglądać godzinami Pol, to ty wydarłeś na lublin jak kamerowałem zjazd do ośrodka nad firlejem było zajechać razem z nami
tak tak to bylem ja ... ponieważ nie bylem pewien czy przylecę do Polski na weekend majowy, nie wpłaciłem kasy za zlot, a ze udało mi sie w ostatniej chwili przyjechać do lublina nie moglem odmówić sobie przyjemności spotkania tylu FC w moim mieście, a ze nie jestem "pasożytem" nie chciałem wklejać sie do ośrodka w firleju aby żerować na osobach, które wpłaciły składkę wydarłem wiec do lublina, do chałupy pod lasem
Super..:D
Chłopaki wyślijcie mi proszę surówkę... Zrobimy z tego jeden wielki klip, nagra się na DVD, i każdy dostanie w eleganckiej wersji..:D
dobry pomysł
_________________ "Jeśli czasami spotkamy się z nim na ulicy, to podziwiajmy go i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającego Fiata Coupe, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji"
Auto: Fiat coupe 2.0T
Wiek: 33 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 768 Skąd: pabianice
Wysłany: 2008-05-29, 9:13 pm
Adolvo napisał/a:
.."nieeee no.. Opel nigdy nie dorówna.." hie hie..
nigdy nie dorowna qupecie DJ ;D to chcial powiedziec dzieki ze pokazaliscie wkoncu jakis moj przejazd , ja tam prawie sprzeglo stracilem , na torze kartingowym stracilem kawal oponki - pytam sie ludzi czy ktos filmowal a tam nic kurde szkoda chcialbym zobaczyc przynajmniej dzieki wilu ze to sprostowales ;d
Będzie w końcu ten film z tegorocznego zlotu
Chłopaki nie wygłupiajcie się, wysyłajcie materiały do Desanta...
Bartek wyraził chęć zajęcia się tym, aby coś posklejać sensownego, a tu kupsko... jakoś nie widać działania... nikt nie wysyłał nic...
Teraz to już nawet nie wiem czy nadal Desant ma "zapał" do zajęcia się tym, czy już go stracił doszczętnie...
Nie będzie żadnego filmu ze zlotu 2008
Conio, Tomek... i kto tam jeszcze nagrywał... wiecie co robić
_________________ Największe źródło motoryzacyjnej uciechy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum