Auto: Coupe 2/20VT/, X1/9
Wiek: 63 Dołączył: 15 Mar 2003 Posty: 1693 Skąd: Kazimierza W
Wysłany: 2018-01-15, 11:45 pm Spotkanie urodzinowe
Szkoda, że tradycja urodzinowych spotkań zanika. Może jednak wskazując miejsce spotkania warto przyjąć lokalizację w Polsce centralnej. A co z tradycją i szacunkiem dla Mińska Mazowieckiego? Jeżeli spotkanie miałoby odbyć się np. w Kamieniu Pomorskim, to może wyskoczmy na Święto Wina do Tokaju. Właśnie taki wypad szykujemy w tym roku na zabytkowych AWO Simsonach. Może warto zastanowić się nad podniesieniem atrakcyjności klubowych spotkań. Piwo wieczorem to owszem, ale w ciągu dwóch dni można by coś więcej...
Z pozdrawkami.
Starszy Coupciowy
MK
Niestety jakiś czas temu zmienił się właściciel w hotelu w Mińsku
Dyrekcja nie jest skłonna do negocjacji i nie chciała dać nam upustów na zakupy w restauracji oraz rabatu na nocleg.
Do tego chcieli dodatkowe pieniądze za wynajęcie sali mimo tego że zawsze kupujemy od nich piwo
Co do urodzin klubowych jak masz jakąś propozycję to zapodaj
Na pewno stara ekipa wykorzysta możliwość kolejnego spotkania
_________________ 300KM+ -> 400KM+ -> jest Levi's 501KM
4,39 do setki i 12,639 na 1/4 mili
Ja mam propozycję ...
Mogę sprubować zorganizować urodziny klubu w Kozienicach ...
Jest ładny ośrodek z domkami, pensjonatem, miejscem na ognisko, sala na bankiet też się znajdzie , możliwość korzystania z krytej pływalni, basen, sauna...
Wstępne informacje znajdziecie tu ...
Auto: Fiat Coupe 16V Turbo
Wysłany: 2018-01-26, 7:43 am
Ja również mogę pomóc w organizacji z Piastowa mam jakieś 100 do Kozienic
_________________ jest:
Fiat Cinquecento Sporting
Fiat Coupe 16V Turbo
Abarth 500
FSO Syrena 104
FSO Polonez Kombi
BMW e21 323i Baur
BMW e30 325iX
BMW e30 325i Baur
Peugeot 405 SRi
Ostatnio zmieniony przez dzido111 2018-01-26, 7:43 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum