Auto: Fiat Coupe 20VT LE
Wysłany: 2022-04-10, 9:00 pm Witam wszytkich
Witam ponownie po dlugiej przerwie - jakies 14 lat minelo od kiedy posiadalem swoje pierwsze Coupe 16vt a teraz nadszedl czas zeby ponownie otworzyc nowa ksiege z 20VT LE:)
Autko znalezione w Holandii , szybki przeglad na miejscu i natychmiastowa decyzja o zakupie. Wczoraj zjechalo z lawety wiec tylko pare fotek.
Przy okazji chcialem odrazu zapytac ktory czujnik odpowiada za wskaznik cisnienia oleju na desce ?? Zaraz po zapaleniu mam 3 bar i nawet jezeli nagrzeje autko do 90 stopni to nic nie spada , sadze ze cos jest nie tak.
Jeszcze raz wszytkich witam serdecznie i mam nadzieje ze zabawie tu na dlugi dlugi czas
Wysłany: 2022-04-13, 3:55 pm
Siema , bardzo chetnie i widzialem ze tez Spilman takze Rzeszow to grono rosnie. Dzialam wlasnie z rejestracja i wymiana oleju plus rozrzad. Jakies wskazowki co do rozrzadu ?. I ewentualnie ktos z okolic ma blokady pozyczyc ?.
Wysłany: 2022-05-08, 4:52 pm
Hej @Spilman , No już prawie załatwione wszystko , kupiłem tez pare gratów , lampy przód i tył , wieże Eiffla tył w zderzak , będzie tez nowy wydech , zderzak oraz koniecznie muszę uszczelniacze zaworowe zmienić bo kopci pięknie😉😉
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum